Termeni și condiții

 

Toate materialele conținute în acest site (texte, foto etc.) sunt proprietate a ARBOmedia SRL, sunt protejate de legislația în vigoare și nu pot fi reproduse – integral sau parțial, în formă originală sau modificată – decât cu acordul expres al deținătorului. Numele și logo-urile prezente, altele decât cele ale ARBOmedia SRL, aparțin partenerilor noștri și sunt reproduse cu permisiunea acestora.

Numele ARBOmedia, sigla sa, numele produselor și serviciilor oferite precum și logo-urile acestora sunt mărci înregistrate ale companiei ARBOmedia SRL.

Orice reproducere neautorizată a celor de mai sus constituie infracțiune conform legislației în vigoare.

Ne străduim să menținem toate informațiile actualizate și corecte, însă ofertele cuprinse în acest site au doar titlu informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. ARBOmedia SRL nu poate fi responsabilă pentru eventuale daune ori prejudicii care ar rezulta din utilizarea informațiilor conținute în acest site. Întregul conținut prezentat nu oferă niciun fel de garanție. ARBOmedia SRL își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui website. Pentru liste de prețuri oficiale și oferte personalizate vă rugăm să contactați reprezentanții ARBOmedia SRL.

ARBOmedia SRL funcționează ca regie de vânzări de publicitate pentru partenerii săi media. Compania noastră nu își asumă în niciun fel răspunderea pentru conținutul editorial publicat de acești parteneri, întreaga responsabilitate în această direcție revenindu-le exclusiv acestora.

ARBOmedia nu furnizează date de contact ale partenerilor săi (nume de persoane, adrese fizice, adrese de e-mail, numere de telefon) și nu transmite mesaje din partea publicului către aceștia. Pentru orice probleme, sugestii sau reclamații la adresa conținutului editorial, vă rugăm să vă adresați direct partenerilor noștri.

ARBOmedia SRL nu colectează niciun fel de date personale prin intermediul acestui website, nici ca operator și nici ca împuternicit. Orice litigiu care poate decurge din utilizarea acestui website se supune legislației românești în vigoare.

 

ARBOmedia SRL

WordPress Lightbox