Despre noi

 

În trecut compania a activat și sub alte nume (IP, Goldbach Media), însă seriozitatea, profesionalismul și angajamentul constant al echipei au constituit elemente definitorii pentru reușită și pentru poziția de lider de piață.

De-a lungul anilor, portofoliul nostru a crescut pe masura ce noi proiecte au fost implementate. Începută in 1997 cu Radio Contact, continuată mai apoi cu Televiziunea Română, activitatea de regie a cunoscut o dezvoltare continuă în tot acest timp.

În 2002 ne-am numărat printre pionierii publicității online din România, iar în 2003 am inițiat proiectul de vânzare de publicitate pentru ziarele locale.

În 2009 am lansat proiectul ARBOradio de reprezentare pentru radiourile locale și regionale, iar în 2010 proiectul ARBOtv care a conturat rețeaua de stații TV locale. Din 2018 ne-am îndreptat atenția spre comunicarea cu ajutorul influencerilor prin intermediul serviciului TheAIM.

Piața de publicitate din România s-a schimbat substanțial în ultimii 20 de ani, având o evoluție spectaculoasă și o deschidere permanentă spre complexitate și profesionalism. ARBOMEDIA a contribuit la această dezvoltare, fiind chiar inovator și deschizător de drumuri în anumite domenii.

WordPress Lightbox