Influencers

theAIM
SERVICII DE INFLUENCER MARKETING PENTRU PIAȚA DE PUBLICITATE DIN ROMÂNIA
Prin intermediul diviziei theAIM aducem laolaltă influenceri cunoscuți în mediul online, oferind clienților pieței de publicitate din România puterea lor de influență și poziția de formatori ai opiniei publice .
O comunitate consistentă de influenceri originali și creativi ce transpun în povești atractive evenimentele și trăirile personale, capabili să-i facă pe urmăritorii lor  să rezoneze cu ideile, principiile și sentimentele exprimate în postări.

the aim – arbo influence marketing

Lifestyle

Perspective originale asupra alegerilor pe care le facem zi de zi. Fiecare alegere este o expresie a stilului nostru individual și a personalității noastre.

Food

Abordări originale ce au în centrul atenției sănătatea noastră și principiile corecte de nutriție.

Wellbeing

Subiecte tematice și sfaturi avizate în materie de sănătate, nutriție corectă, sport, echilibru mental și spiritual.

Family

Influenceri de succes în nișa de family & parenting scriu despre cei mici și cei mari, despre întregul univers al vieții de familie și de cuplu.

Podcasters

Realizatori de interviuri cu vedete din showbiz sau personalități din varii domenii.

Vloggers

Rapizi, eficienți și inspirați, în relație cu segmente de public mai puțin interesate de media clasică sau de publicitatea online standard.

ARBO ONLINE

STUDII DE CAZ

Cele mai recente studii de caz, branduri, advertiseri și influenceri în câteva exemple din campaniile noastre de influencer marketing.

Live Management

Ești un creator de conținut live și nu știi în ce direcție să mergi?

Noi te putem ajuta! Mai jos, câteva dintre beneficiile pe care le oferim.

Suport tehnic

Dacă ai probleme cu contul, te putem ajuta să le rezolvi rapid și să îți deblocăm opțiunea de a face live de pe PC/laptop.

Tips & Tricks

Sfaturi personalizate pentru a îmbunătăți live-ul și a genera mai multe donații.

Evenimente interne

Organizăm periodic evenimente pe Tik Tok unde poți vedea rezultatele altor colaboratori și vei afla unde te situezi în piață. Poți câștiga extra diamante participând.

ÎNSCRIE-TE!

WordPress Lightbox