Valori

ARBOmedia și-a construit reputația actuală bazându-se pe un set de valori de care a ținut cont în permanență de-a lungul activității sale:

EFORT SUSȚINUT: întreaga echipă ARBO are întotdeauna ca obiectiv reprezentarea cât mai eficientă a partenerilor din portofoliu. De aceea, scopul întregii echipe, de a atrage noi venituri din publicitate, reprezintă baza activității noastre. Dinamismul și entuziasmul echipelor de vânzări sunt dublate de o echipă de suport excepțională, care asigură servicii conexe - analiză, implementare, monitorizare și alte activități post-vânzare.

COMUNICARE: relația excelentă cu clienții și agențiile de media se bazează pe o îndelungata experiență pe care o avem în domeniu și pe serviciile de calitate pe care le oferim acestora. Echipa ARBOmedia este alcatuită din oameni cu o vastă experiență profesională în piața de publicitate. Astfel, partenerii noștri pot fi siguri că potențialul canalelor media este corect identificat, stimulat și convertit în venituri.

 

TRANSPARENȚĂ: activitatea ARBOmedia este complet transparentă față de partenerii săi. Toate informațiile legate de campaniile derulate, clienții contactați, prețurile practicate, detaliile politicii de vânzări sunt comunicate întotdeauna partenerilor noștri.

 

RESPECT: suntem conștienți că acționăm ca reprezentanți ai partenerilor noștri și respectăm încrederea pe care aceștia ne-au acordat-o. Ne respectăm promisiunile și îi tratăm pe partenerii, colaboratorii și clienții noștri așa cum ne dorim și noi, la rândul nostru, să fim tratați.